Vi använder cookies för att ge dig en riktigt bra shoppingupplevelse i vår butik. Genom att fortsätta surfa här godkänner du cookies.
Jag förstår Mer information
Trygg e-handel Kundklubb Sparköp-konto 033-14 14 00 order@sparkop.se Följ oss
 
Varan är lagd
i varukorgen
 
Ryggskrubb

Comfort+ Ryggskrubb

Antal: 179,-
 

Se fler bästsäljare

 
 
Ryggskrubb
RyggskrubbRyggskrubb

Skrubba ryggen för frisk & fräsch hy

  • Skön massage
  • Avlägsnar död hud
  • Ökar blodcirkulationen
  • Stimulerar bildandet av nya hudceller
Ryggskrubb - art. 89151
79,-
Antal
 
Pris-garanti 30 dagars öppet köp
 

Comfort+ Ryggskrubb

Genom att regelbundet använda skrubbprodukter i duschen får du en friskare och fräschare hy där gamla hudceller ersätts av nya, s k exfoliering. Din hud blir mer elastisk och ser hälsosam ut. Skrubbprodukter ger skön massage och ökar blodgenomströmningen i huden. Skrubbprodukter är även idealiska att använda inför solsemestern för att få en jämn och fin solbränna.

Ryggskrubbaren består av en svamp med skrubb utvändigt på båda sidorna. Handtag av plast i båda ändarna. Stl: 58 (exkl. handtag) x11x1,5 cm.

 

Produktrecensioner

Laila12.02.2019

Eran Ugnsmatta är helt suverän, bör finnas i var mans ugn.Allt som rinner över i ugnen,lägger sig fint på 'mattan' Bara att skölja ur.

anonym03.05.2019

men om man har känslig hy då är den kass handskar och mattor inget för känslig hy jag kan bara använda vanlig badborste ellerr mjuk badborste med naturlig matrijal likadant med tandborste kammar etc katthår och kinesk plast skrubbmedel inget för mig har ni naturmatrijal TACK miljövänligt bet mer för natrurligtvis ?

Skriv ny recension

Sätt betyg:


Jag vill vara anonym
Vi accepterar inte reklaminlägg eller stötande kommentarer