Vi använder cookies för att ge dig en riktigt bra shoppingupplevelse i vår butik. Genom att fortsätta surfa här godkänner du cookies.
Jag förstår Mer information
033-14 14 00 order@sparkop.se Kundklubb Sparköp-konto Trygg e-handel
 
 
Varan är lagd
i varukorgen
 
Ultrasonic Pest Repeller

Ultrasonic Pest Repeller

Antal: 1249,-
 

Se fler bästsäljare

 
 
Ultrasonic Pest Repeller

Effektiv skadedjursskrämma

  • Högfrekvent ljud skrämmer bort möss, råttor, spindlar, loppor och andra kryp
  • Smidigt format
  • Batteridriven – ingen sladd    
Ultrasonic Pest Repeller - art. 94482
249,-
Antal
 
Pris-garanti 30 dagars öppet köp
 

Ultrasonic Pest Repeller

Liten, smidig och effektiv skadedjursskrämma som med hjälp av högfrekvent ljud håller möss, råttor, spindlar, loppor och andra kryp borta från din bostad och dina förrådsutrymmen. Bekvämt och miljövänligt – du behöver varken använda gift eller fällor. Ljudfrekvensen på 25 000-26 000 hertz skapar obehag för skadedjuren och de lämnar frivilligt din bostad. Ljudet uppfattas inte av det mänskliga örat och normalt orsakar det inte obehag för husdjur som hund och katt. Ultrasonic Pest Repeller är verksam på en yta upp till ca 100 m2 för gnagare och 50 m2 för insekter men är inte verksam genom väggar varför vi rekommenderar en Ultrasonic Pest Repeller för varje rum/utrymme du vill skydda. Eftersom den drivs av batteri passar den utmärkt även i utrymmen som saknar eluttag. Stl: 8x8x2,5 cm. Av plast.

Drivs av 1 st 9V-batteri, art nr 49606.

 

Produktrecensioner

Joacim14.12.2018

Denna produkt kan var otroligt bra eller otroligt dålig. Detta får jag kanske aldrig vet då jag inte behärskar något av de språk som kom med produkten (ultrasonic pest repeller). Nog för att Finland är ett av Sveriges grannland och Polen inte ligger allt för lång från oss så behärskar jag tyvärr inte dessa språk. Hade uppskattat att få men en manual iaf på Engelska eller Tyska, Svenska kanske är förmycket begärt.

Skriv ny recension

Sätt betyg:


Jag vill vara anonym
Vi accepterar inte reklaminlägg eller stötande kommentarer