Vi använder cookies för att ge dig en riktigt bra shoppingupplevelse i vår butik. Genom att fortsätta surfa här godkänner du cookies.
Jag förstår Mer information
Trygg e-handel Kundklubb 033-14 14 00 order@sparkop.se Följ oss
FRI FRAKT på order över 699,-

Om Sparköp Postorder

Sparköp Postorder AB har funnits sedan 1980. Företagets motto är - och har alltid varit - att ingen affär är avslutad förrän kunden sett och godkänt varan. Detta är vad vi kallar köptrygghet.

Om du finner någon vara du köpt hos Sparköp till ett lägre ordinarie pris på postorder så får du mellanskillnaden tillbaka. Sänd bara in ”presentationen – annonsen”. Garantin gäller i 90 dagar från inköpsdatum. Du kan även få dubbla mellanskillnaden tillbaka om du väljer presentkort istället för kontanter. Presentkortet är giltigt i 90 dagar från det du får det

Handla på postorder

Med vår katalog är det enkelt att handla via postorder. Här hittar du ett stort utbud av våra produkter. Vår postorderkatalog beställer du enkelt via hemsidan eller genom att kontakta vår kundtjänst. Katalogen är gratis och utkommer sex gånger per år. De regelbundna uppdateringarna gör det enkelt för dig att hitta de senaste och mest intressanta produkterna inom vårt sortiment. Här ryms allt från nytillskott för säsongen till gamla kundfavoriter. Att beställa via postorder hos oss är enkelt och du får dina produkter levererade till ditt närmaste paketombud – snabbt och bekvämt.

Du hittar också alla våra produkter här i vår webbutik. Här finner du även sådant som finns i lager men som inte fått plats i katalogen. Lagret av dessa produkter kan dock vara mycket begränsat, varför du bör beställa snabbt.

Vad finns i vårt sortiment?

Hos Sparköp hittar du alltid något som passar alla. I vårt sortiment har vi massor av olika produkter för bl a hem, kök, badrum, trädgård, hälsa och fritid. Nyttigt, användbart, roligt eller som prydnad - du hittar alltid något. Du hittar även kläder och genomgående för våra kläder är att de finns upp till stora storlekar.

Alla produkter är testade och undersökta, vi är måna om att du som kund ska bli nöjd med det du handlar hos oss - och blir du inte nöjd så vill vi att du hör av dig till oss så gör vi allt vi kan för att rätta till problemet. Du har full returrätt i 30 dagar så att du i lugn och ro hinner titta på det du beställt. Naturligtvis lämnar vi också 1 års garanti mot fabrikationsfel.

Hur kan vi hålla så låga priser?

Våra inköpare jobbar ständigt med att hitta de bästa produkterna till de lägsta priserna. Genom resor och besök direkt hos leverantörerna hittar vi de produkter som du inte hittar i vanliga butiker. Genom stora inköp kan vi också pressa priserna vilket kommer dig till godo. Våra varor går direkt från leverantörerna till vårt lager för att sedan distribueras till dig. Vi har inga personalkrävande butiker med dyra hyror. Kort sagt, vi jobbar hela tiden för att ge dig mycket för pengarna!
Sparköp är medlem av Svensk Digital Handel och Trygg E-handel
 
 

Välkommen som kund, vi ser fram emot din beställning!